Hoe Twan begon

Autobedrijf Joop van den Heuvel waarborgt opvolging

Vanaf 1 januari 2007 gaat zoon Twan van den Heuvel mee participeren in het autobedrijf van zijn vader Joop.
In het autobedrijf dat ruim 20 jaar in Nuenen een bekend en vertrouwd begrip is, gaat vader Joop van den Heuvel het wat rustiger aan doen. Echter vader en moeder blijven actief betrokken bij het Nuenense familiebedrijf.

Up-to-date
ScreenShot020De werkplaats aan de Geldropsedijk 51-53 is up-to-date uitgerust met alle benodigde gereedschappen en apparatuur. Er wordt momenteel geïnvesteerd in de allernieuwste diagnose apparatuur, airco gereedschappen en technische informatie systemen, waarmee zowel oudere als de nieuwste auto’s vakkundig en snel gerepareerd kunnen worden.
Alle belangstellenden zijn welkom voor een vrijblijvende kennismaking met deze jonge ondernemer.
Autobedrijf Joop van den Heuvel VOF, Geldropsedijk 51-53,
5672 AB, Nuenen. Tel. 040-2832447

Autobedrijf Joop v.d. Heuvel is gevestigd aan de Geldropsedijk 51-53. Het bedrijf is gespecialiseerd in Volvo personenauto’s en Japanse merken (o.a. Toyota).
Zij onderhouden, repareren, keuren en verkopen vele merken auto’s, zowel nieuwe als gebruikte. Uiteraard is het autobedrijf erkend Bovag lid. Voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven biedt men betaalbaar onderhoud en/of reparatie aan.

Echte klantvriendelijkheid
Goede “ouderwetse” service en persoonlijke aandacht zijn items die belangrijk zijn bij het Nuenense autobedrijf. Men heeft er bijvoorbeeld begrip voor dat in speciale gevallen een auto alleen ’s avonds gerepareerd kan worden. In onderling overleg kan dat natuurlijk geregeld worden. Met recht kan men daarom zeggen dat het bedrijf geen “8 to 5” mentaliteit hanteert.

In bijzondere gevallen is tijdens een reparatie een vervangende auto beschikbaar.

Zoon Twan van den Heuvel die het bedrijf mede gaat runnen, is 35 jaar en geboren en getogen in Nuenen. Hij is in het bezit van een afgeronde mbo opleiding werktuigbouwkunde en motorvoertuigentechniek.
Later is dat uitgebouwd tot 1ste Autotechnicus, APK keurmeester, STEK diploma (airco technieken) en hij heeft enkele jaren werkervaring opgedaan als vrachtwagenmonteur bij een groot dealerbedrijf in de regio. Daarnaast heeft Twan 3 jaar werkervaring opgedaan bij Universeel Autobedrijf Joop v.d. Heuvel in Nuenen en 7,5 jaar werkervaring bij de Volvo organisatie regio Eindhoven in diverse functies.

Bron: Rond de Linde 2007-01
Auteur: Gerrit van Ginkel

Voor een goede ouderwetse service en persoonlijke aandacht.